Zápis ze Shromáždění

30.06.2010 11:57

Zápis

ze shromáždění Společenství vlastníků domu Slunečná 6 a 8

konané dne 29.6.2010

Místo konání: vestibul domu Slunečná 6, Brno

Účast: dle prezenční listiny

Program:

  1. Zahájení schůze shromáždění vlastníků
  2. Zpráva o provozních záležitostech domu a činnosti výboru
  3. Představení průběhu zateplení a revitalizace panem Bajerem, ředitelem Kalaha a.s.
  4. Rozhodnutí o paušálních náhradách výdajů členům výboru
  5. Ukončení schůze

 

1. Zahájení schůze shromáždění vlastníků

Schůze shromáždění vlastníků započala  v 19,00 hod. Schůzi shromáždění zahájila předsedkyně výboru Mgr. Daniela Hamplová, která konstatovala, že na schůzi je přítomno 116 vlastníků jednotek mající dohromady

63,44 % hlasů a konstatovala, že shromáždění je usnášeníschopné, jelikož jsou přítomni vlastníci jednotek, kteří mají většinu hlasů.

O tomto bodu nebylo hlasováno, neboť neměl povahu rozhodnutí.

 

2. Provozní záležitosti spojené s chodem domu a činností výboru

Předsedkyně výboru Daniela Hamplová přednesla tyto informace o záležitostech spojených s činností výboru:

zpráva o jednání s úřady a kroky vedoucí k získání stavebního povolení, totéž týkající se dotací a úvěru, průběh komunikace se stavební společností Kalaha /vzhled, provozní záležitosti během stavby/. Info o změna banky, číslo účtu zůstává, nastaly problémy při překlopení, nyní ok, omluva za zpožděné výplaty vyúčtování. Dlužníci – řeší se kvartálně, nyní 2 soudní spory, 1 v přípravě.

O tomto bodu nebylo hlasováno, neboť neměl povahu rozhodnutí.  

 

3. Představení průběhu zateplení a revitalizace panem Bajerem, ředitelem Kalaha a.s.

Představení návrhů barevného provedení pláště budovy, materiálu vyplní balkonů, vzhledu vstupních dveří a zvonků. Podrobný popis průběhu prací včetně časového harmogramu, který bude pravidelně aktualizován ve vývěsce ve vstupní chodbě obou domů.

O tomto bodu nebylo hlasováno, neboť neměl povahu rozhodnutí.  

 

4. Paušální náhrady výdajů členů výboru

Předsedkyně výboru Mgr. Daniela Hamplová přednesla návrh výboru, aby se měsíční paušální náhrady výdajů členů výboru, které jsou spojeny s prací pro SV, rovnaly výši 1,- Kč za 1 m2 celkové plochy bytu s platností od 1.7. 2010.  Dále vyzvala přítomné k vyjádření souhlasu s paušálními náhradami výdajů spojených s přípravou zateplení a revitalizace ve výši 7200,- Kč pro předsedu výboru, 4800,- Kč pro místopředsedu výboru, a po 3000,- Kč pro členy výboru a Revizora, a to za období 11/2009 - 06/2010.

O tomto bodu proběhlo hlasování formou písemného vyjádření souhlasu či nesouhlasu v příloze k tomuto zápisu s tím, že

Pro:          115 vlastníků zastupujících 62,61 % hlasů

Proti:        1 vlastníků zastupujících 0,83 % hlasů

Zdržel se: 0 vlastníků zastupujících 0 % hlasů

Výsledek: shromáždění přijalo toto Usnesení: Na měsíční paušální náhrady výdajů členů výboru, které jsou spojeny s prací pro SV budou členové společenství počínaje dnem 1.7.2010 přispívat částku ve výši 1,- Kč za každý 1 m2 celkové plochy svého bytu  (jednotky). Členům výboru budou za období 11/2009 - 06/2010 vyplaceny jednorázové paušální náhrady výdajů spojených s přípravou zateplení a revitalizace, a to ve výši 7200,- Kč pro předsedu výboru, 4800,- Kč pro místopředsedu výboru, a po 3000,- Kč pro členy výboru a Revizora.

 5. Ukončení schůze

Schůze shromáždění Společenství byla ukončena ve 20,30 hodin.  Poté byl sepsán zápis, jehož přílohou je prezenční a hlasovací listina, z níž vyplývá i označení spoluvlastníků jednotky, kteří hlasovali za společného člena a označení zplnomocněných zástupců vlastníků či spoluvlastníků jednotky, za které tito zástupci hlasovali.

O tomto bodu nebylo hlasováno, neboť neměl povahu rozhodnutí.  

V Brně, dne 29.6.2010                                                                                                    Mgr. Daniela Hamplová   Jana Hrstková

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode