PROGRAM SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK SLUNEČNÁ 6 A 8 - PROSINEC 2021 - PER ROLLAM

03.12.2021 10:44

Rozhodnutí mimo shromáždění SVJ Slunecna6a8_2021.pdf (98,7 kB)
Vyveska SHROM 2021.pdf (30,1 kB)
 

PROGRAM SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK SLUNEČNÁ 6 a 8

 

KDE:                         DISTANČNÍ FORMA, PODKLADY NAJDETE V OBÁLCE VE SCHRÁNCE

KDY:                         V PONDĚLÍ 6. 12. 2021 - MATERIÁLY DORUČENY DO SCHRÁNEK

HLASOVÁNÍ PROBÍHÁ:    DO ÚTERÝ 21.12. 2021

Letošní epidemická situace nás opět vede k uskutečnění Shromáždění a hlasování distanční formou – písemně - takzvaně PER ROLLAM. Tuto možnost jsme si před několika lety schválili jako součást našich stanov, článek 6, a chceme s vámi projednat dva body programu:

  1. Schválení účetní závěrky za rok 2020.
  2. Schválení investice do výmalby společných částí obou domů. Vzhledem k tomu, že naposledy se v našich domech malovalo v roce 2011, považujeme tuto investici za vhodnou vzhledem k opotřebení. Často také zaznívá tento požadavek i z řad vlastníků.

 

Prosíme vás všechny, abyste materiály ze schránek pečlivě prostudovali a vyjádřili svůj  souhlas/nesouhlas vyplněním Návrhu usnesení v příloze č. 3, a to do 21. 12. 2021. A takto vyplněný a podepsaný vhodili do schránky č. 62, která patří SVJ a je v domě Slunečná 6.

Děkujeme za součinnost, Výbor SVJ

 

Odečet realizací za 2021

Provozní záležitosti průběžně řešíme a oznamujeme na webových stránkách www.slunecna68.cz, a také na vývěskách v domě (vestibul u schránek a výtahy).

  • Realizovali jsme Shromážděním vloni schválenou instalaci kamerového systému, v průběhu roku jsme z jeho záznamů zjistili a úspěšně vyřešili vandalskou činnost
  • Společnost T-Mobile u nás rozvedla svou optickou síť, přibyla další možnost volby k aktuálním zprostředkovatelům internetu a TV - O2, Vodafone (dříve UPC), NETBOX
  • Po opakovaném vloupání do koláren na konci roku 2020 jsme opravili a vyměnili poničené vstupní bezpečnostní dveře, dále instalovali nové mříže před všechny kolárny. Výdaje nám uhradila pojišťovna, PČR pachatele dopadla.
  • Proběhla každoroční protipožární revize – stále se opakují výtky kvůli vyhláškou zakázanému výskytu předmětů na chodbách, a ve společných prostorách
  • Pro další vlnu Covid19 jsme nad rámec běžného zajistili i pravidelný desinfekční úklid

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode